Paus

Hej! Under lägrets gång tänkte vi ta en paus från bloggen, då vi vill koncentrera oss fullt ut på lägret, så vi ses om nån vecka :) Kram, Stina och Emma


Kollat runt på Hästnet.

Hej! Idag ska vi åka till Hööks och kolla på nya ridskor till Emma och sporrar till mig (Stina) och sen ska vi gå på stan och fixa lite grejer till ridlägret, som är IMORGON!!!

Igår kollade vi runt lite på Hästnet och hittade denna fantastiskt söta ponny!
Världens sötaste B-ponny
Världens sötaste B-ponny. Hästar säljes
Typ: B  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2002  
Namn: Ted  
Då dottern tyvärr tappat intresset för hästar har vi nu bestämt oss för att sälja vår lilla sagohäst. Ted är en liten B-ponny med ett stort hjärta. Hittar inte på några dumheter varken i stallgången eller vid ritt. Ted säljes med sadel och träns.
 
 
 
Pris  14 000 kr
 
Och han finns här http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=634642.
 
Kram, Stina och Emma.
 
 
 

B I L D B O M B!

Här kommer en rejäl bildbomb från idag :)
 
På stranden...
 
Grillning på gården ...
 
 
Ps... På söndag blir det AW!
 
Kram, Stina och Emma.

Länkbyte!

Kolla gärna in denna superbloggen :) LÄÄÄÄÄÄNK! 
 

To the beach :D

Nu drar vi till stranden igen och det ska bli jätteroligt ^^ När vi kommer hem ska vi grilla på gården med Stinas mamma, moster & hennes mosters pojkvän ^^


Drömponnyn !

Nu har vi kollat runt lite och detta är vad vi kom fram till:

Typ: A - Inriktning: Övrigt - Kön: Valack - Födelseår: 2001
Namn:Bamse

Mycket pigg och snabb shettis. Går mest som sällskap för tillfället. Pga att han är så pigg och snabb ingen direkt nybörjarponny.
Mycket modig häst.
Träns och sadel ingår.
Säljes pga tidsbrist.

 

Kan alla gångarter. Älskar att galoppera.

 

Pris 5 000 kr (2500 kr var)

 

Grimma:

Pris: 79 SEK.

Grimskaft:

Pris: 29 SEK. Färg: blå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lindor (vid löshoppning mm.)

Pris: 149 SEK.

Täcke:

Pris: 199 SEK.

Hästschampoo:

Pris: 59 SEK.

Flughuva:

Pris: 99 SEK.

 

Som ni kanske förstår så kommer vi inte ha honom som ridponny (inte så svårt att lista ut), utan vi kommer ha honom som sällskapsponny, löshoppa, träna och lära tricks :) Nu ska vi bara övertala föräldrarna också...

Pris per person: 2 807 (BILLIGT!)

 

SNÄLLA MAMMA! ^^

Kram, Stina och Emma.


Saltis ♥

Nu blir det salta pinnar och nu ska vi leta minishettisar som vi vill köpa, sedan utrustning, litet roligt projekt ^^


Beach Pictures ^^

Nu är vi äntligen hemma efter en varm dag på stranden, full av sol, bad och... maneter :S. De små rackarna som vi bokstavligt är allergiska mot.. Vi gillar de inte, men ändå förstår vi inte hur vissa människor kan ta upp dem, riva sönder dem och sen kasta iväg dem?! Det är levande djur med känslor!
Iallafall, här kommer bilder från dagen :love:
 

Nu ska vi sätta oss och fräscha upp bloggen lite :) Ny header, bakgrund och lite nya färger ^^
 
Kram, Emma och Stina.

Stranden ^^

Strax åker vi till stranden, men just nu sitter vi på gården och väntar på Emmas mamma. Lägger ut fler bilder från stranden ^^ :)


Godnatt!

Sov gott ^^ ♥


iPhone skal ^^

Tänkte bara lägga ut bilder på våra iPhone skal och de söta nallarna som Stina köpte i en liten söt butik i Stockholm ^^ ♥ Det finns bara EN av varje nalle i hela världen! + en extrabild påväg hem från stranden :) Det första är Stinas och det andra är mitt ^^

 

 


Nu blir det fart på bloggningen igen!

Hej! Vi är tusen gånger ledsna för att vi har haft världens sämsta uppdatering på bloggen! Nu ska vi fräscha upp bloggen lite och det kommer bli fart på bloggningen igen! Idag var vi på stranden och badade typ minst 5 gånger och solade jättemycket! Det var typ 28 grader i luften och 24 i vattnet ^^.


Till Stina ♥

Hej! Jag vet att vi inte skrivit på bloggen på länge, men det är ju för att vi varit bortresta och så. Det finns bara en sak som jag vill säga till den personen som betyder mest i mitt liv... Du kommer alltid att vara en del av mitt hjärta och jag hoppas att du alltid kommer finnas där för mig, oavsett vad som händer, för jag kommer finnas där för dig ♥♥ Till Stina. Kram Emma


Bilderna!

Hej! Som jag sa igår så skulle jag lägga upp bilderna! 
Här kommer de:
Jag ska till Catina lite senare idag! LÄgger upp bilder på det sen :)
 
Kram Stina

Hejdå Stockholm

Hej! Förlåt för sjukt grymt dålig upptadering de senaste dagarna! Jag och Emma har ju varigt bortresta de här dagarna! Just nu sitter jag på tåget hem och Emma kommer hem på söndag kväll :) Vi har varigt på Fjärilshuset idag, jag fick jätte många fina bilder! Jag lägger ut de imorgon, för blogg.se appen vill inte lägga ut bilder. Jag gissar att det inte blir fler inlägg från mig idag för att vi kommer hem vid 11-12 tiden ikväll. Kram Stina


Bilder från igår!

 Här kommer bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
Och sen började det regna:
 
 
Skriver mer senare :) 
 
Kram Stina
 
 
 
 
 
 

Regn,regn och regn!

Nu ösregnar och vi har gått in till en resturang! Vi hoppas att det blir finare väder tills det börjar, vi har suttit här sen klockan 10. Jag försökte ladda upp bilder men appen är lite konstig! Laddar upp bilder senare :) Kram Stina!


Lillsjön :D ♥♥♥

Nu har vi varit och badat i Lillsjön. Det var skönt i vattnet, men när man kom upp skakade jag nästan knäskålarna av mig!!! :bigeyes:

Bilder:

 

Kram, Emma.


Bada! ♥

Hej! Nu sticker vi till Lillsjön och badar, jag lägger ut bilder sen när vi kommer hem, hoppas ni fortsätter följa oss även om vi har haft lite problem med bilderna, men bloggappen funkar inte, att lägga ut bilder alltså :S

 

Kram, Emma.


Godmorgon!

Hej! Sorry för dålig uppdateringen igår! Men idag ska det bli ändring på det :) Vi ska till Allsång på Skansen :) Jag kmr att blogga från mobilen och sen ikväll elr imorgon kmr jag lägga upp bilder från det :) Kram Stina


Godnatt! :love:

Tänkte bara säga godnatt för idag :) Jag är sjukt, hemskt, grymt ledsen för den dåliga uppdateringen idag, men det är för att vi typ har suttit i bilen / tåget hel dagen (iallafall jag , satt i bilen från 10 till 20.40 :bigeyes: ) Men imorgon blir det proppning med bilder och roliga inlägg :D Kram, Emma.


Sitter på tåget!

Hejhej! Just nu sitter jag på tåget. Vi har åkt ungefär 2 och en halv timme och är framme om typ fyra och en halv timmar :bigeyes: 
Det blir nog inte så roliga inlägg idag, eftersom vi båda kmr vara ganska trötta efter hela resan. Lägger ut bild senare :) 
 
Kram Stina :)

Påväg!

Hej! Nu har jag satt mig i bilen för att åka 7,5 timmar upp till mina kusiner, det ska bli jättekul att träffa dem, då jag bara ser dem typ 4 gånger om året ;) Jag kommer dela med mig av massa bilder som jag kommer ta däruppe :) Ingen bild nu, kommer lite senare :) Kram, Emma ♥


Packat och klart ;)

Nu har jag packat klart och jag ska borsta tänderna snart och sen sova. Jag ska upp vid ca 06.30 :bigeyes: Tåget går typ vid åtta och vi är framme vid två tiden. Skriver när jag sitter på tåget imorgon :) 

 

Kram Stina 


Pizza!

Detta är det sista inlägget från oss båda på typ en vecka :S HUR kommer det gå?! :bigeyes:
 
Jaja, iallafall, nu har vi precis ätit pizza på balkongen och nu ska Stina gå hem, så nu ses vi inte på en HEL VECKA!!! Fattar inte hur jag (Emma och Stina för den delen ;) ) kommer klara mig!!
 

Pizza på balkongen..
 
 
Kram, Stina och Emma.

Detta måste vara världens sötaste bild!

...
 
 
Zingo, min vintervita hamster (Emmas) :)
 
Kram, Stina och Emma.

Bra, dåligt ;)

Nu har vi mixtrat lite med PhotoScape, här kommer det :)
 

Vattenmelon = Gott!

Nu sitter vi och äter vatten melon och ska snart göra fler roliga bilder :)

Test på PhotoScape :D

Hej! Vi testade att göra en rörlig bild på PhotoScape... Hehe den blev rätt rolig. 
 
Stina står på händer...
 
Snygg hon är, hehe, man får sig ett gott skratt ;)
 

Vi lägger ut fler rörliga bilder sen :) Nu ska vi fixa Stinas hamsterburar, lägger ut lite bilder på den sen :)
 
Kram, Stina och Emma.

Att göra idag :)

"PACKA", ska vi göra för att imorgon åker Stina till Stockholm och jag (Emma) åker till mina kusiner. Så vi går skilda vägar i typ en vecka och sen ska Stina iväg igen till hennes morfars sommarstuga i tre dagar, men då är det ju bara två dagar tills vi ska få tillbringa en hel vecka tillsammans på ridlägret :D
 
Nu ska vi äta frukost, skriver mer sen :)
 
 
Kram, Stina och Emma.

Till Emma!

Hej! Som ni vet är jag bokstavligen USEL på photoshop, men nu gav jag mej in på att försöka göra en bild. Jag är grymt stolt över mej själv :D
Här är bilden:
 
Bilden blev helt okej!
 
Kram, Stina
 

Hemma igen.

Hej! Nu är jag hemma igen från mina kusiner, som jag skrev om lite tidigare idag :) Deras nya hus var SUPERFINT! Skulle till och med kunna flytta in där själv (jag är väldigt kräsen när det gäller hem).
Fick en massa roliga och fina naturbilder, som ni kanske har förstått att jag fullkomligt ÄLSKAR!
 
 
På den här trädbilden nedanför så klättrade jag upp i ett träd, med shorts och gummistövlar, och riskerade att skrapa upp både armar och ben, men det var värt besväret ;)

En lite gullig detalj på den sista bilden (vilket jag inte såg förens nu) är att det sticker ut en liten skalbaggs-stjärt under översta bladet ;)
 
Kram, Emma.
 

Föresten så kanske ni har sett att vi har ny design (IGEN!), men det var för att vi hellre ville ha bakgrund på bloggen istället för färg, men då passade inte den nuvarande headern, så vi gjorde en ny ;) Hoppas det är ok, haha :D :love:

MR hästarna!

Hej!
Vi har varigt ute och hälsat på MR hästarna på deras sommarbete innan idag, vi fick jätte fina bilder på dem :) Vi hade tur för de flesta hästarna stod precis vid grinden.
 
Bilder från idag:
 
Kram, Stina och Emma
 
 

Favvohäst-färger!

Som ni såg igår på "Att göra"-bilden så stog det ju att vi skulle göra en Favvohäst-färger bild, så den kommer här :D
 

Vi har inga speciella planer för dagen, bara att Emma ska hälsa på sina kusiner i deras nya hus vid klockan halv fem ;)
 
Kram, Stina och Emma.

Paulina Ekvall :)

Har ett länkbyte med Paaulinaaekvall.blogg.se :) Verkligen värt en titt! Superbra blogg med superfin design :)
Klicka på bilden för att komma till bloggen :)

Du & Jag, Förevigt!

Du & Jag Förevigt, Stina, Du kommer alltid att vara min bästa vän!
 
Kram, Emma.
 
 

Update: Haha, man ser mitt Rilakkuma iphone skal i bakgrunden :D :love:

Läs även denna bloggen!

Läs även denna super hästbloggen! Superbra blogg med fin design :D
 
Kram, Stina och Emma.

Vad tycks?

Vad tycks om den nya designen? Vi vet, vi vet, vi har typ bytt varannan dag, men den här blev vi rikitgt nöjda med, så den ska vara standard i en tid framöver :)
 
 
 
Kommentera vad ni tycker från 1-10 :)
 
Kram, Stina och Emma.

TACK...

 
 
Kram, Stina och Emma som älskar sina läsare :love:
 
Utan er är vi ingenting!

Hemma från stranden + massa bilder!

Hej! Nu är vi hemma från stranden. Det var sjukt varmt men det var så mycket tång att vi inte bada så mycket :S
Annars var det jätteroligt, förutom att Stina råkade trampa på ett bi och det stack henne i foten...
 
 
 
Andra bilder som vi tog:
 
Den här söta bilden tog Stinas mamma igår:
Den var inte alls rädd! Fascinerande!
 
 
Kram, Stina och Emma.
 

Glass :D

Hej! Innan idag så var vi och satte upp lappen på gården och där var jättefint och ponnysarna var jättesöta! Efter det åkte vi till IKEA och åt glass :)
 
 
Innan...
 
 
 

Efter...
 
Förlåt för sjukt dålig bild!!!
 
 

Kram, Stina och Emma.
 

Att göra...


Stinas hamster Mathilda skriver inlägg!

 rrrrrrrrrrw7777777777788888888888888888888888888888888888886HHH
,,,z4844
44444SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSR,AMascasvvvvvvvvvvvvvvv              ++++++++++++++++++++++++ 9vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooooon9ååbhsdjvABFEBFVVVVVBXVBVBBBBBBBBBBBB
 
Haha, Stinas söta hamster Mathilda fick gå på tangentbordet. Fin text va? En rikitg mästerbloggare kommer hon bli! :D
 
Mathilda bloggar:
Mathilda på sista bilden: - Oooh, en sladd! Är den god mamma? Kan jag äta den?
 
Inte så bra kvalitet men hon ville inte direkt stå still ;)
 
Kram, Stina och Emma.
 

Godmorgon :D

Hej! Vi är supertrötta efter att ha somnat rätt sent i går kväll, känns som att ögonen ska ploppa ut :bigeyes:
Idag ska vi nog inte göra så mycket. Eller jo vi ska ju åka ut till gården och sätta upp lappen som jag (Emma) skrev igår :) 
 
Fler bilder sen!
 
Kram, Stina och Emma.

Catina!

Hej! Efter vi va på Falsterbo HS så åkte vi till Catina :D
Catina har nyligen träckt en muskel i högra bakbenet :( Men jag tyckte att det gick bra ändå när jag red, jag red med Catinas ägare :D Hon red deras andra häst Portimo! För att Catina inte ska få mer ont i muskeln så får jag inte hoppa på någon vecka.
 
Bilder från idag:
 
Lite natur bilder från stallet:
 
När vi åkte hem så såg vi ett gäng med gäss :D
Dem var jätte söta xD
 
 
Nu ska jag och Emma köpa vita ridbyxor (från nätet) till ridlägret awsporthorse.
 
Kram Stina :)
 

Gunde...

Hej igen! Jag tänkte berätta ang Gunde. Jo ägaren till honom sa att hon helst såg att en vuxen red honom, då han var väldigt het och kunde skena, bocka, stegra och så ;) Synd, väldigt synd, men vi ska sätta upp en lapp på gården där det står om mig, och så ser vi om nån ringer :)
 
Kram, Emma.

Falsterbo HS :love:

Hej! Vi är jätteledsna för den dåliga uppdateringen idag, men bloggappen är lite dum i huvudet, så det gick inte att skriva. Falsterbo HS var helt fantastiskt :D Jätteroligt och jättefina hästar var det också!
 
Bilder från idag:
Haha, kolla den söta hästen längst ner :D Så himla gullig. Den kom fram till oss och bara:
- Jaha, hej vad gör ni då? Klappa gärna mig på min söta mule :D

Och vi såg några "kändisar" också :D Roffe (Rolf-Göran Bengtsson), Nellie Berntsson och vi fick även Daniel Zetterman's autograf :D
 
Kram, Stina och Emma.

Falsterbo och regn :S

Hej! Nu är vi på väg mot Falsterbo, och har fått ta på oss rikligt med regnkläder. Inte riktigt det man hoppats på.. Emma och Stina. Inga bilder pga Blogg.se appen dampar... IGEN!


Godnatt!

Nu ska vi sova för att gå upp tidigt imorgon och ladda inför Falsterbo!
 
Kram, Emsti (alltså både Emma och Stina, haha ;) )

Shettis-sug :bigeyes:

Hej! Vi har fått jättestor lust att köpa en minishettis som man kan träna på löshoppning mm. Dock får vi inte :S Men som min (Emma) mamma sa:
- En dag när du minst anar det, så händer det.
 
 
Kram, Emma och Stina.

Imorgon bär det av till Falsterbo!

Imorgon drar vi till Falsterbo HS :D Hoppas att vi får några fina bilder att lägga upp på bloggen ;) Jag (Emma) är sjukt spänd över imorgon, både för Falsterbo men även för att jag kommer få reda på om jag blir medryttare på Gundis :love: :D Roligt, roligt!

 
 
 
Kram, Stina och Emma :)

Sleepy Cutie!

Kram, Emma.


Nu blir det fryst frukt!

 

 


Kram, Emma.


Fråga till våra läsare :)

Hej alla söta läsare! Jag undrar hur ni som läser bloggen har fått reda på vår bloggadress. Vi har fått hyfsat många kommentarer (iallafall med tanke på att vi startade bloggen igår), och vi undrar hur ni fick tag på bloggadressen? Skulle vara roligt att veta :) Så släng in en kommentar och berätta vettja :D
 
 
BTW, har ett länkningsbyte med Svimmies, Svimmies.blogspot.com, surfa in på hennes blogg så blir hon jätteglad :D
 
Kram, Emma.

Arkivbilder med Catina :love:

Hej! Eftersom att det har varit lite "bild-brist" i de senaste inläggen så tänkte jag lägga upp lite arkiv bilder på Catina :)


Haha, på sista bilden ser jag helt dum ut, men men.
 
Föresten, om du vill ha gratis bloggdesign, så tipsar jag om en blogg som är riktigt bra på det :)
Matildablomqvist.blogg.se
 
 
Kram, Emma :love: :)

Hej, hej!

Som Emma sa så ska vi till Falsterbo Horse Show och sen till Catina imorgon.
Jag hoppas att vi kommer få bra bilder till bloggen ;) 
Vi har fått några kommentarer och vi hoppas att det blir fler!, Sorry att det inte blev så mkt hästar idag men ingen av mig och Emma har varigt i stallet. Jag längtar värkligen till höstterminen på min ridskola börjar, fast ändå inte... då är det bara tre dagar tills skolan börjar :( 
Kolla in här lite senare idag så är det nog fler inlägg :)
Kommentera gärna!
 
Kram Stina :D

Tråkigt, jag vet..

Hej! Detta skulle ju vara en "hästblogg" men de senaste inläggen har ju knappast varit om hästar, tråkiga har de varit också :S, med det är för att vi inte har varit i stallet de senaste dagarna. Så är det ju när man bara är medryttare och inte har egen häst ;) Men imorgon blir det ändring på det! Vi ska troligen till Falsterbo HS 2012 och sen ska Stina till Catina, så jag hoppas att hon lägger upp några fina bilder :D 
 
Vädret idag är urstrist! När kommer sommaren egentligen? Jaja, nån gång iallafall, nästa vecka skulle det bli hyffsat fint :)
 
Juste! Jag har ändrat några saker i kommentarsfältet och där nere där man klickar på "Kommentera". Kolla gärna, och när du ändå håller på kommentera också vettja :D
 
Kram, Emma, som skriver tråkiga inlägg :bigeyes: ;)

Svar på kommentar, hur du gör en blogg.

Hej! Vi fick en kommentar precis och jag tänkte svara på den :)
Kul att du gillar vår blogg :D ! Om du vill göra en blogg måste du först och främst bestämma dig för vilken hemsida du vill göra den på. Det finns väldigt många hemsidor men Blogg.se funkade bäst för oss. Till exempel: Bloggplatsen.se, devote.se, blogger.com, blogg.se och många fler.
Om du bestämmer dig för att ha den på blogg.se, så består det mesta av HTML koder och stilmallar. I början kan det vara lite knepigt, men efter ett tag blir man ju såklart bättre :) Jag var inte direkt nåt proffs (haha inte nu heller för den delen, men men), har ju lärt mig mer och mer. Om du vill lära dig mer om att designa din blogg med HTML, så sök på Google, det funkar alltid för mig.
 

Jag hoppas verkligen att detta hjälpte dig lite på traven (haha typiskt hästblogg ;) ), om det är några problem eller du har fler frågor så är det bara att fråga.
 
 
Gud vad jag älskar snälla kommentarer :D :love:
 
Kram, Emma.

Gunde ;)

Hej!
Jag sa ju förut att jag skulle meddela angående medryttarhästen. Min morfar känner en dam som hjälper till på ett stall, så han hade ringt henne och hon sa att de skulle ringas på torsdag när hon hade pratat med ponnyns ägare.
Han hette tydligen Gunde (haha jätte gulligt!) och var en väldigt hoppinriktad ( Emma gillar! :love: ) D-ponny. Ser verkligen fram emot torsdag och svaret :) Håller på att fixa lite detaljer här på bloggen nu och är nog strax klar, eftersom att mitt huvud snart spricker :bigeyes:
 
 
Ingen bild i detta inlägget, tråkigt, jag vet, men mer bilder kommer imorgon!
 
 
Kram, Emma.

Hej :D

Hej, som ni ser har vi en ny desgn. Emma gjorde den innan, hon är grym på photoshop CS5! Och jag är som sagt usel på det ;) Jag tittar på allsång på Skansen, så jag bloggar från mobilen.
Sorry ingen bild.
 
Skriver mer imorgon :)

 Kram Stina

 

 

 

Design :love:

Jag sitter och finslipar på designen vi ska ha på bloggen :) Vi har ju bytt lite hit och dit men den här ska förhoppningsvis komma och stanna ;)

 

Kram, Emma.


Söt bild på min hamster Mathilda <3

Snabbt mobilinlägg.

Jag glömde berätta att jag har två hamstrar, två marsvin ( snart fler, mitt ena marsvin ska få ungar snart) och två katter! Jag tänkte bara snabbt lägga ut en bild på min hamster Mathilda som jag tog innan :D

 

 

Kram /Stina


Snabb söt bild på Muffin :)

Bloggar snabbt från mobilen nu :] Söt bild på min hamster Muffin som jag tog nyss:

Muffin: - Jag älskar havreknäckebröd, Emma :D

 

Kram, Emma.


Bilder när jag rider :)

Här är några bilder på när jag rider!
 
 
Och här är en bild på när jag rider min sköt häst Pavva <3
 
Som ni ser på headern så hoppar jag ett mini kryss ;P , Jag har hoppat 75 med Catana egentligen, lägger ut bild på det snart :) Jag hoppas att jag kommer få hoppa en meter på ridlägret (AW sporthorses, awsporthorses.se) som jag och Emma ska gå på i slutet av månaden, vi ska sova där en vecka, det ska bli skiiiit kul! :D
 
KRAM /Stina

Jag rider Catina.

Hej!
Eftersom att jag för tillfället inte har nån medryttarhäst så får jag ibland rida lite på Stinas, eftersom att jag inte kan klara mig ett helt sommarlov utan hästar ;)
 
Bilder:
Haha värsta låga hindret ;)

Där var lite bilder :)
 
 
Kram, Emma.

Hej!

Hej! Vi är två hästgalna tjejer födda 2001. Vi heter Stina och Emma. Stina har en medryttarponny som heter Catina och jag (Emma) har precis slutat på min medryttarponny Batman pga att han var för jobbig och svår att hantera :/
 
Men jag har fått ett mobilnummer till en gård där de behöver medryttare, så jag ska ringa ikväll :)
"Resultatet" får ni ikväll :)
 
Stina har även en sköthäst som heter Pavva. Sjukt söt!
 
 
Kram.

RSS 2.0